Uite cine striga "Jos Ciocoii" prin Nehoiu!

Stim ca doare sa lovesti sub centura dar uneori mai trebuie sa o faci. Dl primar, cu ce va santajeaza pe dvs EDUARD DUMITRASCU de i-ati dat sediu frumos cu perdele mov?
Cumva liderul "otevistilor" buzoieni va are cu ceva la mana?

Dl, Dumitrascu ar face bine sa isi instruiasca oamenii sa strige "Jos ciocoii" in fata primariei, nu prin centru la adresa PSD si PDL.
Atat Stoichita cat si Florin Lungu sunt doi oameni de afaceri care de ani de zile stiu sa faca bani mai multi decat poate cheltui toata lista de consilieri a PPDD-Nehoiu. Oamenii astia prin firmele lor aduc bani la buget. Platesc impozite si dau de munca oamenilor. Cu banii care vin la buget de pe munca acestor oameni, primaria plateste ajutoare, ii cumpara voturi primarului si face parcuri pentru copii aproape de calea ferata (revenim si cu povestea asta). Poate ca strategia cu ciocoii merge la nivel national. Merge in cazul baronilor locali cum e Corcodel. Insa e penibila si pare o gluma proasta intr-o urbe condusa chiar de un ciocoi. Eu stiu ca v-ati aliat acolo si v-ati impreunat esarfele pe treptele primariei dar nu asa se face. Zau!
Ma simt luat de prost tare de tot cand vad cum alearga movulii lui Diaconescu sa culeaga voturi pentru Corcodel. Mai nou, amaratii pe care Dumitrascu i-a pacalit sa apara pe liste declara pe la colturi ca de fapt ei tin cu primarul si nu au nicio treaba cu campania electorala de care vorbeste guru la OTV.

Dan Diaconescu are el in cap ceva. Si daca si-a facut partid sa nu credeti ca nu are vreun obiectiv financiar de atins. Sau macar sa scape de teancul de dosare de la DNA. Cine stie pe cine vrea el sa spele de isi trimite oamenii prin toata tara.
Si cand se intalneste Hotul cu Santajistul sa vedeti ce iese. Daca istoria gainariilor cu iz penal pe care le face Corcodel la fiecare campanie o stim, haideti sa vedem ce gainarii stie sa faca si liderul Partidului Poporului de la Buzau.

Iata aici ce scrie ziarul Ring in 2009:



"MATRAPAZLÂCURI. Politicieni importanti, atrasi in capcane ilegale marca OTV
Pe sticlă - mari justiţiari de presă, pe teren - şantajişti fără scrupule. Aşa pot fi descrişi, pe scurt, unii dintre colaboratorii de încredere ai lui Dan Diaconescu. Iată ce stă în spatele unuia dintre „investigatorii OTV” - Eduard Dumitraşcu, pe a cărui listă de „victime” se află nume sonore din politica românească!
Una dintre presupusele victime ale lui Eduard Dumitraşcu, patron şi al televiziunii on-line Politica TV, este deputatul PD-L Stelian Fuia. „Am scris şi pe blogul meu despre acest individ. A venit la campania de la locale spunându-mi că are o comandă să mă «lovească», dar că, dacă discutăm, poate să întoarcă armele. Mi-a scris o sumă pe o hârtie (n.r. - 100.000 de euro, potrivit blogului său) şi eu am zis că banii ăştia nu-i dau. Apoi a făcut o serie de emisiuni împotriva mea”, ne-a povestit deputatul Fuia. La întrebările „ring” referitoare la aceste acuzaţii, Dumitraşcu ne-a răspuns sec: „Aţi greşit destinatarul”.
A încercat să îl „facă” şi pe Poteraş
Surse din apropierea primarului sectorului 6, Cristian Poteraş, ne-au declarat că patronul Politica TV a încercat să îl şantajeze şi pe edil. Dumitraşcu l-ar fi sunat pe Poteraş şi i-ar fi cerut o sumă de bani pentru a nu continua o serie de „dezvăluiri” pe care o începuse în cadrul unei emisiuni difuzate zilnic pe OTV. Primarul nu a cedat şantajului şi a reclamat emisiunea şi OTV la CNA pentru calomnie. Ulterior, „serialul” lui Dumitraşcu a fost oprit, iar postul lui Diaconescu - amendat. Senzaţional sau nu, patronul de la O(zero)TV nu s-a învăţat minte şi l-a reşapat, interesat sau nu, pe acest individ, aruncând în faţa telespectatorilor un ziarist de mâna a doisprezecea. Astfel că, seară de seară, Dumitraşcu produce, sub protecţia 100% a lui Dan Diaconescu, o emisiune care „transpiră” prin toţi porii metehnele ce l-au făcut „celebru” pe acest personaj în lumea presei.
Unde voia să mai ajungă
Potrivit unui articol publicat într-un cotidian central, Dumitraşcu ar avea în plan să încerce şantajarea altor politicieni, printre care ministrul transporturilor, Radu Berceanu, precum şi primarii din Titu şi Chiajna." 


Frumos nu e asa?
Aveti incredere in oamenii astia? EU NU! 

Hai sa va mai dau cateva link-uri unde scrie de aventurile acestui justitiar. Sa ne mai descretim fruntile:


http://opiniicetatenesti.com/article.php?story=20090811080425247&mode=print
http://www.zambesc.com/colaborare-politica-tv/
http://www.ziarulring.com/stiri/9178/oana-roman---tepuita-de-santajistul-de-la-otv


Daca mai vrei, cautati pe Google!

VOTATI FLORIN LUNGU!

Un om care niciodata nu se va preta la aliante cu personaje manjite de scandaluri!

Comentarii

  1. Dan Diaconescu -creatorul tomberonului si a Magdei Ciumac.Sa votam pe cel care ne punea sa sunam la teledonul dumnealui daca capitanul Cioca si-a facut necesitatile intre Rucar si Bran inseamna ca suntem chiar prostime.Daca cineva ar avea curiozitatea sa se intereseze cine sunt actionarii ar observa ca printre ei se numara S.O.V., Liviu Luca...
    Asa ca la noi, in politica, ramane valabila vorba aia: "aceeasi Marie cu alta palarie".

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări