...?.....NICI NU STII, CAT DE MIC INCEPI SA FII!

Penultima duminica de campanie ne-a adus pe langa un plus de optimism si momente unice de umor, ca urmare a prezentei in spatiul politic nehoian a partidului oamenilor fara ocupatie. Movulii adunati de prin toate colturile judetului au inceput sa strige in fata primariei "jos ciocoii."şi "hotii.hotii", punandu-i in reala incurcatura pe cei care aveau misiunea sa-l protejeze pe actualul edil. La sedinta de analiza a zilei de azi , profesorul caznic, Nichiforoiu, o sa iasa cam sifonat si probabil o sa i se tae diurna pe ziua de azi.
In schimb, diurna partidului lui Felix o sa fie mai babana, pentru harnicia cu care intind o paine si ii  indeamna  pe bietii oameni sa-l voteze pe dom' primar. Peste patru ani vom scoate la concurs posturile de candidati la primaria orasului Nehoiu, si va castiga cel care va vinde mai multe masline.
Trecand prin dreptul vilei d-nului primar, anuntam ca saptamana viitoare incepem asfaltarea pe Valea Nehoiului, iar o doamna mi-a replicat  foarte amar "sper sa va ajunga cimentul", si numai ce ochii mi-au fugit pe gardul viloiului, si am inteles ce a vrut sa spuna......... Ne rupe  absolut tot ce este material de propaganda electorala, ne impiedica sa ne afisam, iar din pacate cei care ar trebui sa se ocupe de respectarea legii ,o aplica impotriva democratiei. Despre noi va spunem doar atat: suntem in grafic..

Pe curand DM

Comentarii

Cele mai populare postări