Daca nici acum, atunci cand?

Zi absolut superba ieri la Nehoiu.Inca de dimineata parca soarele te invita la o alta zi memorabila.A mai fost ea umbrita pe alocuri de niste indivizi marunti, trimisi pana la urma la lada de gunoi a istoriei, de catre cetatenii orasului Nehoiu.Pana la urma "totul e bine cand se termina cu bine"N-a putut sa ne strice ziua nici interventia de marlan a vremelnicului director al liceului din Nehoiu, creatorul defunctului"Cotidian de Nehoiu"si managerul trenului deraiat pe "Linia Douazeci", nici odiosul sau tata, care numai pe reclamatii si injurii a tinut-o toata ziua.Pana la numaratoare,pentru ca dupa ......a tacut definitiv.Procentul de 65% in dreptul lui Ionut in fata coalitiei de trista amintire, spune totul.Lista de "prosti""balosi""curve""oligofreni"'transpirati""ciobani"si mai stiu eu ce, a prins si ea o majoritate confortabila in consiliu(10consilieri),asa cum confortabil este si cifra de 2o din 33 de la Consiliul Judetean Buzau.Avem timp sa facem si analize.M-a ingrijorat in schimb numarul mic al intelectualilor educati pe linia deraierii ,care in doua sectii de votare au fost in numar de 2 si 4!!!.Nehoienii au taxat, si as putea spune ca m-au razbunat si pe mine, pentru minciunile aruncate in spatiul public si vanturate de intelectualii de Bacau, in colaborare cu familiile prietene Raduta.Cert este ca naivii au inceput sa vada scenarii ,care mai de care mai tampite, pe care niste batranele iubitoare de catei le arunca prin Nehoiu, ca monstruozitati care se vor inampla in caz ca....Desi era o prostie, eu trebuia sa dezmint ca nu doresc sa raman la Nehoiu!!!!???Adica eu trebuia sa plec si sa ramana Toader si Carlan, dublati de vuvuzeaua corcodelista Adi B.Ei erau onorabili sa faca politica pentru Nehoiu ,eu nu!?Voi merge in CJ, pentru ca avem nevoie sa fie cineva din zona acolo,de altfel sunt singurul ramas din zona.Decideti-va,ori sunt prostul satului,ori sunt siret si machiavelic atunci cand jalnic va convingeti electoratul sa va voteze.Asa ca o dulce "razbunare"pentru toti prietenii care-l vedeu pe Doru Muzgoci vinovat si de intarzierile trenului Buzau-Nehoiasu,cu mandrie va anunt ca la Consiliul Judetean am fi obtinut un procent chiar mai mare decat cel local,daca nu s-ar fi gresit atat de multe voturi, care au fost anulate.Am condus aceasta campanie,cu satisfactia de a da primarul orasului.Un tanar de viitor pe care oamenii l-au indragit foarte repede.Sper intr-o comunicare si de acum inainte,cel putin la fel de buna.De altfel nu am cum sa nu multumesc colegilor mei, de la primul pana la ultimul pe lista, care au dat totul pentru a castiga aceasta batalie electorala.Multumesc cetatenilor orasului Nehoiu, pentru increderea acordata, pentru urmatorii patru ani.Sunt obligat sa ma ridic la inaltimea asteptarilor tuturor cetatenilor judetului Buzau, care ne-au votat si chiar celor care nu ne-au votat.

Comentarii

  1. Adevarata victorie este indepartarea lui curcudel.Macar de data asta poate a inteles ca nu mai are ce cauta.Eu pentru asta am votat milea ca avea cele mai mari sanse in cazul in care curcudelu reusea sa stranga suficienti fanatici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo ! Felicitari ! Poate acum vad si cei afiliati lui corcodel ca lume nu-l mai vrea si ei din pacate s-au urcat intr-o barca sparta de la inceput.

    RăspundețiȘtergere
  3. corect ar fi sa spuneti doua vorbe si de faptul ca ati cam pacalit cu blatul contracandidatilor care defapt nu a existat.succes!

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitări pentru rezultate. Pentru cei care vor să analizeze rezultatele votului de la Nehoiu am pus într-un tabel voturile pentru candidații la primărie și voturile pentru consiliul local defalcate pe secții de votare. Se pot trage multe concluzii.
    http://s33.postimg.org/at737glu7/Alegeri_locale_5_iunie_2016.jpg

    RăspundețiȘtergere
  5. Ar fi bine ca celor care s-au urcat în barca spartă să nu li se întindă vreun colac de salvare din partea câștigătorilor!Lăsați-i în barca lor să cânte precum orcestra de pe Titanic!
    Nu aveți nevoie de niciun vot de la ei și nu aveți nicio scuză dacă nu veți face treabă.

    RăspundețiȘtergere
  6. Era culmea dracilor sa iasa relicva aia de curcudel ,bine ca s.a rezolvat situatia si avem un primar tanar si mai ales nehoian nu ca raposatul de unde intoarce uliul din 5 miscari din fundul moldovei,pana unde consumi 3 rezervoare de combustibil. ce a fost a fost bine ca totul s.a terminat cum a trebuit.mult succes in continuare va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Va rugam sa publicati lista finala a consiliului local. multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acele 2 sinistre personaje tata si fiu nu vor intelege niciodata ca lumea NU II VREA si vor scrie zi si noapte reclamatii peste reclamatii nu va vor lasa sa lucrati pentru ca nu faceti nimic impotriva lor. Uniti-va si trimiteti-i unde le e locul. Sa stie toate institutiile unde trimite el reclamatii ca ne-am saturat toti de ei.

    RăspundețiȘtergere
  9. Baieti s-au golit mesele la cofetarie?

    RăspundețiȘtergere
  10. Lista finala la Consiliul Local:P.S.D=10 consilieri;ALDE=3cocsilieri;P.N.L=2consilieri;U.N.P.R=2consilieri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DOMNULU MUZGOCI,PRECIZATI CA UNPR A AVUT LA CONSILIUL LOCAL CU 200 DE VOTURI MAI PUTIN DECAT PNL SI A MAI PRIMIT 1 CONSILIER CU VOTURILE RAMASE PENTRU REDISTRIBUIRE DE LA PSD SI PNL ,IAR PNL A LUAT 2 CONSILIERI DIRECT PRIN VOT.

      Ștergere
    2. Atât a rămas din mândria PNL ? Faptul ca au fost la 200 de voturi peste ultimul loc? Cineva a tras un semnal de alarma la timp. Nu l.ati ascultat.

      Ștergere
  11. Vrem sa vedem numele acestora.

    RăspundețiȘtergere
  12. De fapt trebuie precizat ca batalia pentru ultimul loc a fost grea si a castigat UNPR.

    RăspundețiȘtergere
  13. FELICITĂRI DOMNULUI MILEA IONUȚ

    RăspundețiȘtergere
  14. Domnul profesor-doctor de matematica are in continuare probleme si cu logica si cu calculul probabilitatilor. Daca nu, are cel putin probleme de bun simt si cei 6 ani de acasa. Obisnuit ca si concepatorul sau sa nu recunoasca niciodata o infrangere continua atacurile de pe un peron gol. Continua sa ne spuna ca prostii au votat Milea si PSD. Daca ne uitam la procentul lui Milea de 65% si ne aducem aminte si de vechile procente ale lui Corcodel cred 70% in 2004 si 62% in 2008, probabilitatea ca o mare parte din votantii lui Milea sa fi fost odata votantii lui Corcodel tinde spre 99%. Probabilitatea ca atunci cand au votat cu Corcodel sa fi fost inteligenti iar acum cand au votat cu Milea sa fi fost prosti tinde spre zero. In concluzie domnule profesor acesti prosti ti-au dat o paine alba de mancat multa vreme prin intermediul taticului, ti-au dat o casa frumusica pe un teren furat si vedem ca si o buna bucata de teren intr-o livada frumoasa. Ti-au platit facturile multi ani.Niciun profesor din liceu nu are asa ceva deci ne putem permite sa credem ca sunt obtinute prin intermediul taticului fost primar votat de cei pe care azi ii numesti prostii Nehoiului. De fapt nimeni nu se indoieste de mijloacele obtinerii acestor bunuri doar daca ne prezinti niste extrase cu impozitele platite de pe urma veniturilor din meditatii. Dar ne indoim ca posezi asa ceva. Asa ca decent ar fi sa ai "ciocul mic", fiind cel mai putin indreptatit sa tii lectii de morala cuiva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PROSTII NU VA MAI VOR MA,ATI INTELES????PLEACA DRACU DIN GARA CA AI RAMAS SINGUR CA FRAIERU.AUZI LA EL NE DA LECTII DE ALEGERI.

      Ștergere
    2. Corcodel nu a avut niciodata in viata lui 4000 de voturi. L-a facut Milea mujdei.

      Ștergere
  15. Muzgoci nu ne dai si noua rezultatele finale, prezenta si procentaje?Cand se investeste noua administratie?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări